Telefon: 0771.222.777 Email: contact@shantilake.ro

Apartamente de Vanzare Sector 1 | Apartamente Nord Sector 1

Apartamente de Vanzare Sector 1 | Apartamente Nord Sector 1

Cele mai bune apartamente nord, in complexul Shanti Lake !

Piata imobiliara din Romania s-a dezvoltat in ultimul timp in ritm accelerat. Ofertele de apartamente nord sau de apartamente in alte zona rezidentiale din Bucuresti sunt si ele tot mai bogate. Insa, atunci cand cauti un apartament, trebuie sa iei in calcul multi factori si sa studiezi cu mare atentie oferta unui dezvoltator imobiliar. Noi venim in intampinarea clientilor ce nu renunta la un anumit standard si vor un apartament de calitate, cu finisaje de calitate superioara.
Astfel, am dezvoltat complexul de apartamente Shanti Lake, situat in imediata apropiere a Bucurestiului, in zona Baneasa. Acest complex de apartamente nord aduce numeroase beneficii celor care se vor muta aici in viitor. Practic, in complexul nostru rezidential, aveti atat natura, cat si confort urban, la cele mai bune standarde. Shanti Lake este o imbinare foarte buna intre natura si modernitate.
Oferim apartamente nord la un foarte bun raport calitate-pret, totul in conditii de transparenta maxima. Viitori proprietari care aleg sa se mute aici pot adresa orice intrebare expertilor nostri de pe santier si au posibilitatea de a veni oricand aici sa urmareasca evolutia lucrarilor si sa verifice calitatea materialelor utilizate de noi. In plus, in acest complex de apartamente nord, noi punem accentul pe eficienta energetica a cladirii pentru ca fiecare proprietar sa nu plateasca sume uriase de bani la intretinere si energia consumata.
Pe langa aceste avantaje, complexul nostru beneficiaza si de o localizare foarte buna. Cei care vor locui aici pot ajunge in scurt timp cu masina in Bucuresti sau pot alege sa calatoreasca spre Bucuresti cu mijloacele de transport in comun, asa cum sunt metroul sau autobuzul. Statiile de metrou si RATB sunt situate la doar cateva minute distanta de complexul nostru rezidential.
Aici aveti tot ce va trebuie pentru a trai o viata fericita si confortabila alaturi de propria familie. Va asteptam sa ne contactati sau sa ne vizitati la fata locului pentru a va oferi si mai multe detalii cu privire la proiectul nostru imobiliar de apartamente nord, denumit Shanti Lake.

Cauti apartamente de vanzare Sector 1? Muta-te in Shanti Lake!

Esti in cautarea unui apartement spatios si confortabil pentru familia ta? Vrei sa te muti intr-un sector de top al Bucurestiului? Noi iti punem la dispozitie numeroase oferte de apartamente in complexul Shanti Lake, acolo unde vei regasi armonia naturii si vei putea spune cu adevarat ca te simti ca acasa. Avem apartamente de vanzare sector 1 la preturi bune, tot ceea ce este prezent in oferta noastra avand o calitate de varf.
Atunci cand vine vorba de siguranta si confortul oamenilor, noi avem un principiu de la care nu ne abatem niciodata: fara compromisuri! Inca de la turnarea fundatiei, pana la finisare si ultimele detalii puse la punct in amenajarea interioara a unui apartament, noi respectam fiecare etapa asa cum se cuvine si utilizam materiale de cea mai buna calitate. Expertii in inginerie civila, arhitecti, diriginti de santier si muncitori cu experienta bogata, ei alcatuiesc echipele noastre care iti vor construi casa visurilor tale!
Aici beneficiezi si de o infrastructura moderna ce iti faciliteaza accesul la mijloace de transport in comun si la infrastructura rutiera. Daca nu puteti ajunge pana la noi pentru a verifica fiecare etapa a lucrarilor efectuate, va punem la dispozitie pe site-ul nostru, www.shantilake.ro, fotografii cu toate etapele importante parcurse in executarea lucrarilor.
Aceste apartamente de vanzare sector 1 sunt disponibile imediat pentru toti cumparatorii nostri, indiferent de modalitatea de finantare aleasa de ei.
Impreuna vom gasi cel mai bun apartament pentru familia ta si iti vom oferi consultanta gratuita in alegerea finantarii optime pentru tine, la achizitionarea unui apartament de la noi. Avem o echipa complet formata din experti in domeniul imobiliar, ei putand sa te ajute cu orice intrebare sau problema intampini in contractarea unui credit si intocmirea actelor.

Alegeti-va acum noua casa din oferta noastra de apartamente noi Sisesti !

Daca v-ati hotarat sa va mutati intr-un alt loc si intr-un apartament mai confortabil, noi va punem la dispozitie o oferta bogata de apartamente noi sisesti. Oriunde ati alege sa va mutati, noi va sfatuim sa alegeti un apartament situat intr-un complex rezidential nou. Apartamentele situate in blocuri vechi nu ofera acelasi confort si siguranta in fata cutremurelor si nu sunt la fel de eficiente energetic.
Desi multe blocuri vechi au fost reabilitate termic in ultimii ani in Bucuresti, veti vedea ca aceste lucrari sunt facute la o calitate indoielnica. In schimb, un apartament nou situat intr-un complex rezidential beneficiaza de cea mai buna izolatie termica, peretii sunt construiti din caramida ce izoleaza foarte bine apartamentul si pastreaza in interior o temperatura in parametri de confort optim.
Inca de la inceput, noi am urmarit sa construim un complex rezidential care sa maximizeze confortul si eficienta energetica, dar sa nu faca rabat la calitatea materialelor folosite. Complexul rezidential de apartamente noi sisesti este situat in zona lacului Grivita, de fapt, pe malul de nord al acestui lac aflat in imediata apropriere a Bucurestiului.
Daca lucrati in zona de nord a Bucurestiului, veti ajunge cu usurinta la serviciu si va veti putea bucura de liniste si relaxare in mijlocul naturii, dar in imediata apropiere a orasului. Ori de cate ori veti dori sa va destindeti, veti putea ajunge repede in centrul comercial Mall Baneasa sau la restaurantele si cluburile prezente in zona lacurilor Herastrau si Floreasca. Complexul rezidential de apartamente noi sisesti (denumit Shanti Lake) poate fi casa dumnevoastra pe termen lung. Va asteptam la o vizionare oricand doriti!

Ce gasiti la complexul nostru de Apartamente Nord, Shanti Lake ?

Pentru oamenii care nu vor sa se mute chiar oriunde si nu vor sa locuiasca in orice tip de apartament, noi am conceput o oferta de nerefuzat. Complexul rezidential Shanti Lake este ceea ce va doriti sa aveti la o casa, si nu orice casa, ci caminul familiei dvs.! Acest complex de apartamente nord reprezinta un proiect rezidential de top, unic in zona de nord a capitalei.
Complexul este localizat langa natura, in apropierea lacului Grivita, cu acces rapid la zona de nord a Bucurestiului. Suprafetele generoase, spatiile comune largi, calitatea materialelor folosite si a finisajelor recomanda acest complex de apartamente nord pentru orice familie tanara, dinamica, in cautarea unei locuinte confortabile. Aici veti beneficia de numeroase facilitati ce nu pot fi gasite in alte locuri.
Odata ce va mutati aici, nu va trebui sa mai executati nicio lucrare de amanajare sau de renovare, caci noi va predam apartamentul la cheie. Vom verifica impreuna calitatea lucrarilor si finisajelor si nu vom semna actele pana nu veti fi deplin multumit de ceea ce aveti in noua dvs. casa. Suprafetele noastre sunt atent compartimentate, acordandu-se o grija sporita modului in care este folosit fiecare metru patrat util.
Lumina naturala generoasa de care are parte fiecare apartament recomanda aceste unitati locative pentru orice tip de familie. Acest lucru inseamna o eficienta energetica mai buna pentru un apartament si o factura mai mica la energia electrica pe care o veti consuma. Totul se traduce aici in avantaje de care dvs. beneficiati deoarece alegeti in mod inteligent noua casa in care va veti muta cu intreaga familie.
Am conceput apartamente cu un design modern, finisate la cele mai bune standarde, astfel incat sa nu aveti nevoie de nicio imbunatatire adusa spatiului interior. In stadiul finisajelor va puteti pune amprenta asupra alegerii materialelor si culorilor dorite de familia dvs. Putem personaliza toate aceste apartamente nord sisesti din complexul Shanti Lake dupa dorinta cumparatorilor nostri.